Dagbok

Stallets dagbok

Som vanligt en härlig lördag med mycket folk i stallet, de första anlände redan innan den första turen för dagen reds ut. 
Träningen gick utmärkt och hästarna skötte sig mycket bra, extra mysigt var att samtliga turer reds i strålande solsken. Lätt att glömma bort att det inte ens är februari än, idag kändes det verkligen som att våren är i antågande.
Idag anlände en ny häst som vi ska ha i träning, Striker heter han och är fyra år gammal. Han har minst sagt fin stam med Nathaniel som pappa (stor succé med bl a fantomstoet Enable som en av hans avkommor) och han köptes i augusti förra året på Doncaster. Han har sedan han kom till Sverige tränats av sin ägare Ewa Julin som är amatörtränare, men nu kommer han att tränas hos oss ett tag och så får vi se. Den lösa planen är att blir han tillräckligt bra så får han vara kvar i träning och håller han lite mer moderat klass så tränar hon honom själv sedan när han väl är igång och har startat lite. Han har ännu bara gått två lopp i England och är ett oskrivet kort, men ser fin ut och verkar ha ett coolt och bra psyke.
På måndag ska det bli spännande att se honom träna och få kolla in lite närmare hur han rör sig och verkar. På måndag är det också igångsättning av alla tvååringar som nu har fått en liten vila på drygt två veckor och jag kan säga att de är laddade för att träna igång igen, de är verkligen jättepigga allihop!
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1