Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en minst sagt lång dag! Först arbete och träning på förmiddagen som vanligt. Idag tränade hästarna på betydligt mera, överlag raskare tempon för de flesta.
Ett snabbjobb och det var House in Order och Label Black som jobbade tillsammans. De började öka tempot från 1000 och gick ett gott tempo redan där. Från 600 gick de i full fart och de såg mycket fina ut båda två. På det sättet Label Black jobbade så ser han startklar ut, det här räcker väldigt långt. Dock vet vi att lite mer träning till så har han ännu mer utveckling i sig, han behöver lite ytterligare innan det är dags för debut. House såg dunderfin ut och gjorde detta lätt. Jag tror det finns massor med klass i honom, man ska tänka på att han ännu endast har startat fem gånger och är på väg uppåt.
Även World Gone Mad gick ett längre arbete i mycket friskt tempo hela vägen och han ser verkligen stark ut som den stayer han är.
Även övriga hästar såg finfina ut, nöjd med hela dagens träning samt naturligtvis åringarna som sköter sig strålande.
Efter avslutat arbete åkte jag och Tobias till Ikea och handlade en hel del saker som behövdes till fikarummet och de andra utrymmena. På kontoret har vi förutom skrivbord också en hörnsoffa och nu piffades den upp med en mindre matta och ett fint litet runt bord till. Små förändringar gör väldigt stor skillnad, det ser verkligen kanontrevligt ut där nu!
Detta gjordes i väntan på de nya åringarna från Tyskland som skulle anlända. Planerad tidpunkt var kl 18-20, men under dagen ändrades tiden till kl 20-21. Några av våra ägare ville komma och titta när de anlände och vi åt middag i köket i form av pizza från pizzerian som ligger precis vid banan samt lite tilltugg, hembakta kakor och kaffe. Vi hade verkligen trevligt i all enkelhet!
Dock hade inte transportören någon superkoll på det här med tiden, det kom nya bud mest hela tiden och när väl hästarna anlände var klockan strax efter 23 och vi var inte så många tappra själar kvar. De var ändå värda all väntan utan tvekan. Två fantastiskt fina hästar kom ut, vilka stjärnor de såg ut som!
Approach (som hette Agent Approach när vi köpte honom) har sedan auktionen i september varit på bete en månad. Han var rundare om magen nu och med tjockare päls och längre man, men det är bara yta man kan förbise. Annars var han precis lika fin som jag kom ihåg honom, en riktig klasshäst!
Australian Open kom däremot direkt från auktionen och var då naturligtvis mera preparerad i päls och hull, han var blank och fin och såg fantastisk ut, vilken häst! Kan fortfarande inte fatta att vi kunde köpa en sådan här häst med den stammen till ett så pass i sammanhanget rimligt pris. Är så otroligt glad för båda dessa hästar så det är helt overkligt.
Efter drygt 17 timmar i stallet var det skönt att åka hem i natten och det jättenöjd och tacksam över våra fina hästar!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  High Max e Maxios, tyskfödd hingst  10 procent kvar, dvs 1 andel.  -slutsåld!
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1