Dagbok

Stallets dagbok

Så var augusti slut. Hösten kom verkligen på en sekund, nu är det inte alls sommar längre tyvärr. Egentligen är hösten en mysig årstid, det är mest vetskapen om att det kommer bli vinter sen som förstör känslan.
Jag var rätt trött idag, köra transporten sliter en del, men samtidigt är det roligt att vara ute på en liten roadtrip ibland. Det är mest de första dagarna efteråt man är ganska mosig och seg.
Idag var det en del raskare träning. Princeton Graduate och Douze Points tränade tillsammans på gräset i ett längre jobb och de gjorde det mycket bra båda två. 
Beach Road One och Blueprint tränade på dirttracken ihop och gick snabbare på upploppet och lite innan och efter. Det blev ett mycket bra upplägg och de såg toppfina ut.
Övriga hästar höll sig snäppet under i tempo eller lugnare än så och dagen flöt på utmärkt både gällande själva träningen och arbetet. 
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1