Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på förmiddagen med en del raskare träning som gick mycket bra. När vi var klara med förmiddagsarbetet blev det lunch på restaurangen vid banan. Deras luncher har ju varit superpopulära, men nu har de haft semesterstängt i ganska många veckor (förutom på själva tävlingsdagarna). Den här veckan har de efterlängtat öppnat upp igen och det är svårt att hitta en mer prisvärd lunch med hög kvalitet. Rekommenderas varmt att luncha där (med fin utsikt över banan) om och när ni har möjlighet. 
Efter lunchen återstod några timmar innan tävlingarna drog igång. Idag var det premiär för dirttracklopp efter omläggningen. Jockeyerna var nöjda med hur banan kändes, att den framför allt har ett väldigt fint fäste. 
Jag kan tycka att fälten kändes lite väl utdragna, det var långt mellan vinnare och sista häst i de flesta lopp vilket tyder på att den passade vissa bättre än andra. Dock är det så att det tar ett tag innan banan helt sätter sig och den bör förbättra sig mycket under de kommande veckorna.
Vi hade bara en starthäst idag och House in Order var inte helt motiverad i början av loppet. Även om han sedan kom igång och avslutade godkänt så är han nog ändå mer peppad på gräset just nu.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1