Dagbok

Stallets dagbok

Tidig start även idag och det var blandad träning som gällde, men mest höll vi oss i mellantempon. Klart kallare väder idag och faktiskt lite skönt efter flera varma dagar att kunna träna hästar i lite svalare grader. 
Vid lunch när vi var klara med allt arbete i stallet blev det grillunch, bubbel och tårta för att fira de senaste segrarna. Det var egentligen Chamoris ägare som bestämde när hon vann att vi skulle fira det idag, men sedan vann ju också House in Order häromdagen.
Det var jättetrevligt och mysigt, men här hade man däremot gärna haft lite skinande sol. Vi blev ändå kvar rätt länge och lunchen hade blivit eftermiddag innan jag åkte hem.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park och vi har en starthäst, har uppdaterat med närmare kommentar om chanserna under fliken Starter (& Resultat). 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1