Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det först träning som vanligt med en del raskare tempon och hästarna såg verkligen fina ut. Vid lunch när vi avslutat förmiddagsarbetet så blev det några timmars väntan på att tävlingarna skulle dra igång, men det finns alltid saker att göra så tiden gick fort.
Första loppet reds kl 17.00 och det tycker i alla fall jag är en ganska bra tid att inleda tävlingsdagen på, då blir det ändå inte så himla sent. Förr i tiden på Täby Galopp när vi hade kvällstävlingar så brukade det inte börja förrän kl 18.30 vilket gjorde att tävlingarna slutade runt 21.30-22 tiden (beroende på hur många lopp det var så klart...). Hade man starthäst i sista loppet kunde klockan närmat sig 23 innan man kunde lämna stallet för dagen. Nu känns det mer lagom tid när tävlingarna är slut långt innan kl 20.
Tycker det är lite mysigt med kvällstävlingar och så här mitt i sommaren när det kan vara väldigt varmt mitt på dagen så är det också en klar fördel för hästarna.
Vi hade bara en starthäst idag och det var House in Order som gjorde ett fint lopp som kort slagen trea, han har hittat stilen nu och vinner när som helst känns det som.
Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1