Dagbok

Stallets dagbok

Fullmäktigemötet idag började kl 8 med samling tjugo minuter innan för att koppla upp all teknik. Ganska väntat tog mötet en hel del tid och faktiskt så hann vi inte med en hel del punkter, de är ajournerade till den 28 juni. Vi hann dock med det viktigaste vilket var val av ordförande, styrelse mm samt bana i Skåne. 
Nu blev det en bra plan (i alla fall i mina ögon) för att få Baraprojektet genomgånget ordentligt och få ett tydligt ja eller nej om vi kan få ihop det planeringsmässigt och ekonomiskt. Det var första gången på väldigt länge som de olika regionerna (Malmö, Stockholm och Göteborg) närmade sig varandra och började samarbeta istället för kriga. Ett klart steg i rätt riktning kändes det som. 
Så var det ju då tävlingar också och vi hade bara en starthäst, men inte i vilket lopp som helst. Klassiska Jockeyklubbens 2000 Guineas och Sandstorm gjorde oss så stolta och glada med en väldigt stark fjärdeplats med mersmak, nästan trea och gott gåendes i mål. Se närmare kommentar om hans prestation under fliken (Starter &) Resultat.
Imorgon har vi en möjlighet att få träna på gräsbanan på morgonen, men det är inget för sjusovare direkt... 05.00-06.30 får vi träna och vi börjar jobba kl 04.00 imorgon...

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1