Dagbok

Stallets dagbok

Vilken sommar vi har fått! Det gick liksom nästan från vinter till sommar, mycket till vår blev det aldrig. Det är ungefär tio dagar sedan vi gick runt i vinterkläder och frös, nu är det snarare så att man vill rida tidigt innan det blir alltför varmt för hästarna. 
Idag var det en del raskare träning för några av hästarna, Quagmire snabbjobbade och resten tränade på i goda tempon. 
Idag firade vi onsdagens segrare Stureplan och High Max med lyxfika med bubbel, tårta samt bageribröd med goda tillbehör. Många ägare var på plats idag och det blev verkligen en jättemysig dag i stallet. 
Imorgon är det Sveriges Nationaldag och normalt sett skulle vi haft tävlingar på Gärdet, för andra året i rad är det inställt. Det brukar komma närmare 50 000 personer och sådana evenemang får ju vänta lite till, så imorgon är det istället tävlingar på Jägersro.
Det känns i alla fall väldigt roligt att vi nu både kunnat öppna restaurangen och även en publikplats uppe vid banan. Det var så härligt att få ha lite publik i onsdags samt att ägarna fick komma till vinnarcirkeln.
Dessutom var segerintervjuerna tillbaka vilket också varit mycket efterlängtat, med dem får man en helt annan känsla som åskådare när en häst vinner. Man får höra hur jockeyn upplevde det hela, hur tränaren tänkte och planer för hästen och man får också lite extra segerglädje genom ägare. Det blir ett stort mervärde och gör hela upplevelsen av loppen så mycket mer värd. Nu förstår jag i och för sig inte varför vi inte haft intervjuer hela tiden, men är i alla fall glad för att de är tillbaka. Vi är på väg mot normal tider igen, det känns helt fantastiskt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1