Dagbok

Stallets dagbok

Idag för fem år sedan reds den första tävlingsdagen på Bro Park. Dagen innan hade vi som andra stall flyttat från Täby Galopp till Bro Park och det tog hela dagen nästan in i natten innan alla hästar och grejer var installerade. Det var en både märklig och fantastisk känsla att komma till ett helt nytt stall och se alla hästarna i sina stora, fina boxar med öppna fönster. 
Man fick själv välja när man ville göra flytten och vi ville göra det så snabbt som möjligt för att hästarna skulle hinna acklimatisera sig. I början var vi bara två tränare på hela Bro Park (Stall Kvisla flyttade först) och det var lite som att vara i en spökstad på ett häftigt sätt faktiskt.
Sedan flytten har mycket utvecklats runt hela stallområdet med både banor och faciliteter. Fem år har gått väldigt fort, men samtidigt känns Täby Galopp som en evighet sedan och som ett annat liv nästan.
Många är nostalgiska över Täbytiden och det är även jag när man tänker tillbaka både på tävling och träning. Dock är Bro Park på en annan nivå kvalitetsmässigt och det har också visat sig i resultatlistorna. Tränarna från Bro Park tar för sig betydligt mer i storloppen och på topplistorna nu än då.
Ändå tror jag bara det är början, det vill ju till att man också får in ägare som satsar och därmed bättre hästar, en process som ofta tar lite tid. Visar man resultat så är det så klart betydligt lättare, så vi hoppas att utvecklingen och kvaliteten bara fortsätter uppåt och framåt vilket gynnar hela galoppsporten.
Imorgon är det dags för tävlingar igen och vi har tre starthästar. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta gärna in där.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1