Dagbok

Stallets dagbok

Igår var ju så klart planen att åka hem så fort Beach Road One hade fått tillräckligt med tid på sig både för att återhämta sig efter loppet, men också för att varva ner ordentligt innan lastning. Under tiden förberedde jag genom att packa ihop och lasta in alla våra saker, fylla upp hönäten att ha i transporten mm.
Sedan uppstod ett lite problem kan man säga... Transporten startade inte. Oklart varför, men något sorts elfel med batteriet (ni som kan det här hör nog att jag inte direkt är någon teknisk expert...).
Vi fick god hjälp av Tobias Hellgren som var snäll och hjälpte oss genom att försöka få igång bilen med startkablar. Trots mycket tid för uppladdning så hände inget alls tyvärr. Till slut fick vi ringa Assistanskåren och när de väl kom så fick de igång den på nolltid eftersom de har betydligt starkare grejer att ladda upp med. Två och en halv timme försenade kom vi iväg till slut och det blev sent innan vi var på Bro Park i natt. Så sent att det blev två timmars sömn på soffan istället för att åka hem, därefter upp och lämna tillbaka transporten samt hämta upp hundarna som varit hos en kompis till mig över helgen. 
Idag har jag varit extremt trött och seg, bara två timmars sömn efter koncentration på körning i mörker var helt enkelt inte tillräckligt. Men hästarna ska tränas ändå och det var bara att jobba på. Viktigast då är att inte sätta sig för länge, då kommer tröttheten fort. 
Dagen har ändå flutit på bra idag och träningen gick utmärkt.
Det var också en del anmälningar idag, bl a till Bro Park nästa vecka (2 juni) och då har vi en del startande. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1