Dagbok

Stallets dagbok

Efter regn under gårdagen och natten samt hela förmdiddagen idag så var dirttrackbanan en spegel av vatten. Vi travade runt första turen där och det var visserligen jämn bana men inte i skick för mer än att "dutta runt" ett varv. Vi övergick till att rida turer runt området istället och dagens träning blev mer av motion och att ha hästarna redo för raskare tempon imorgon om banan torkar upp. 
Det var trots allt betydligt varmare grader idag och på eftermiddagen riktigt fint väder, så jag tycker det känns som en bra chans att det ska vara goda träningsförutsättningar imorgon. 
Gårdagens starthästar mådde bra och hade tagit sina lopp utmärkt. Idag var det startanmälan till Göteborg, men efter mycket funderande så valde vi att avstå och välja andra lopp. 
Det var också anmälningar idag till både Jägersro den 23e som ju är Pramms-dagen samt här på Bro Park nästa onsdag, dvs den 19e. 
Så den här veckan blir tävlingsfri för oss, men nästa vecka blir det både onsdag samt då resa till Malmö på helgen.
Imorgon hoppas vi på fint väder och bra banor!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1