Dagbok

Stallets dagbok

Idag var Andreas på Klampenborg och red, så han var alltså inte på plats hos oss. Istället gjorde Matilda ett gästspel och red de turer Andreas normalt rider vilket gick finfint.
Det blev en trevlig lördag med en hel del ägare på plats för att följa träningen och vid fikat firade vi Sharp Eyes seger i onsdags med tårta. Lördagar i stallet har den där härliga helgkänslan som är speciell.
I natt strax före kl 01 rids Kentucky Derby som ju alltid är intressant att se, ett legendariskt lopp. Någon gång vore det fantastiskt att få se det live på plats.
Imorgon är det tävlingar på Jägersro, egentligen skulle Quagmire ha startat där var planen. Dock fick han ett pyttelitet minisår som normalt sett inte hade betytt någonting, men det svullnade upp. Då vågade vi inte chansa på att vänta utan han fick en antibiotikakur för att få bort det och karenstiden gör att start inte var aktuellt så därför startanmäldes han aldrig.
Imorgon blir därför en tävlingsfri dag för oss, men kommande veckor är det söndagstävlingar hela tiden (Bro Park 9e, Göteborg 16e, Jägersro 23e osv...). Nu är verkligen tävlingssäsongen igång för fullt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1