Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och en hel del på programmet idag. Träning som vanligt naturligtvis, men även startboxträning. Snowfoot övade igen och det gick verkligen bra, han skötte sig strålande. Gustavo tycker att det känns mycket stabilt nu och är helt säker på att det inte kommer bli problem framöver. Jag ta inget för givet, men hoppas så klart att han har rätt.
Stureplan var med som sällskap och Andreas lät honom gå in två gånger mest för att han skulle ha något att göra medan han väntade. Sture såg entusiastisk ut, tyckte det var hur kul som helst. Det dröjer inte så länge nu innan han är startklar. 
Douze Points och Sandstorm var också där och tränade tidigare på dagen. Vilka duktiga och läraktiga hästar de är, de fattar så snabbt vad det är de ska göra och uppför sig proffsigt när de vet vad som förväntas av dem.
Det var också anmälningar idag och nästa onsdag (den 28e) har vi High Max och Sharp Eye anmälda på Bro samt Quagmire på Jägersro på söndagen (den 2a).
Den här veckan är det tävlingar på Jägersro på onsdag och söndag, där har vi inga starthästar utan en tävlingsfri vecka nu.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1