Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag, men med ett tillägg; Efter Snowfoots "mindre bra" uppförande vid startboxarna igår så var det träning där som gällde idag. Det är inget att vänta på utan mer övning måste inledas genast för att hitta en modell som fungerar på ett bra och harmoniskt sätt. 
Andreas och jag kom igår fram till att det bästa vore att få hjälp med det här utöver banpersonalen. Gustavo Solis är väldigt duktig just med startboxar och svåra hästar, så vi är väldigt glada för att han ställer upp och hjälper till. Han fick cantra honom tillsammans med House in Order med Andreas och därefter öva i boxarna (House deltog inte där utan väntade bakom). Det gick verkligen toppenbra och Gustavo var inte alls bekymrad utan sa att han varit med om många svåra hästar som inte gått att lösa men det här ska kunna fungera utan problem framöver.
Så klart är det en stor skillnad på träning och tävling då det är många hästar med och en stökigare miljö. Dock är det så att Snowfoot har varit svår även i träningen så det här kändes lovande. Vi kommer öva mycket mer nu för att befästa det här. Efter gårdagen så kändes det mycket skönt att det gick så bra idag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1