Dagbok

Stallets dagbok

En lugn dag för mig idag vid poolen, men oj vad varmt det är! Efter snön och kylan i Sverige så är det synd att gnälla på värmen och det gör jag verkligen inte. Idag var nog det varmaste jag känt det i Dubai, det måste ha varit närmare 40 grader. På kvällen är den här värmen så perfekt, det är superhärligt att sitta ute och äta middag. Befinner man sig inomhus och går ut så slår värmen rätt emot en när man kommer ut, jag som är frusen av mig gillar det.
Imorgon är det tidig uppstigning igen och ut en sväng till banan på morgonen. Roligt att se lite träning på banan även om det förmodligen är mycket lugnt dagen innan tävlingarna, full uppladdning för de flesta.
På hemmaplan rapporteras allt bra med hästarna och träningen, men varför kommer aldrig våren? Fortfarande runt tio minusgrader på nätterna, det är ju snart april! Verkar som det är vår på dagarna men rejäl vinter på nätterna tyvärr. Nu börjar även tävlingsdagen den 8e hänga på en skör tråd, inte lätt att få bort all tjäle med de här väderförutsättningarna.
Kom igen nu våren!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1