Dagbok

Stallets dagbok

Lugn söndag som är vilodagen för hästarna och ordinarie personal. Nu är vi laddade för en ny vecka! För mig en lite annorlunda vecka eftersom jag åker bort ett par dagar för att se Dubai World Cup. 
Planen är att hästarna ska friska på lite i tempon på tisdag och sedan åker jag senare på eftermiddagen samma dag. Kommer hem redan på söndag, men några dagars semester blir en jättebra uppladdning inför säsongsstarten här hemma. Under tiden där så blir det mycket galopp, ska åka och titta på träningen och förhoppningsvis även få göra ett litet studiebesök i stallarna. Höjdpunkten blir så klart själva World Cup-kvällen på lördag!
Hemma är allt organiserat för att flyta på under tiden och naturligtvis tar jag med mig datorn och uppdaterar varje dag.
Men först är det träning som vanligt måndag och tisdag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1