Dagbok

Stallets dagbok

Lycka imorse när temperaturmätaren för första gången på länge var nära nollan direkt på morgonen. Det var bara någon lite enstaka futtig minusgrad och sedan gick temperaturen stadigt uppåt under dagen och det blev pölar lite här och där över området, dock höll sig banorna bra.
De jobbar vad de kan med dirttracken för att få bort tjälen, men än så länge är den rejält frusen. Det behövs nog ett antal dagar med plus innan den är ridbar och redo, så nu hoppas vi det håller i sig med varmare grader.
För två månader sedan brydde jag mig föga om hur kallt eller varmt det skulle bli, det var inga tävlingar och hästarna grundtränade och hade bra förutsättningar i stort sett oavsett. Nu däremot glor jag på den där SMHI-appen varenda dag för att följa om det blir några ändringar i prognosen, nu vill man ju bara att säsongen ska dra igång på allvar, längtar verkligen efter det!
Hästarna var pigga och glada idag, de såg bra ut i mellantempon och hade tagit lördagens raskare träning utmärkt. Tvååringarna tränar vidare och de ser fortsatt strålande fina ut allihop. Det är såå roligt att se dem träna, man tröttnar aldrig så länge de glänser så här.
Påminner igen, främst för er som inte var inne här på hemsidan igår att det blev en bilduppdatering igår med fantastiskt fina bilder som Wolfram har tagit. Missa inte dem under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1